Hypnotische maagband

Wil je graag afvallen naar een gezond gewicht en lukt het je niet om af te vallen? Weet je niet waarom je toch iedere keer weer gaat snaaien? Heb je last van eetbuien, of ga je helemaal los op feestjes met gebak, chips, nootjes etc.? En heb je al vaak allerlei diëten geprobeerd en je uit de naad gesport? En weet je heel goed hoe je gezond kunt eten en leven? Dan is de hypnotische maagband wellicht een uitkomst voor jou.

De hypnotische maagband is een maagbandje dat je zelf installeert terwijl jij in trance bent. Jij bepaalt met welk materiaal je maag word verkleind en je past het zelf toe. We onderzoeken wat jou triggert om van alles in je mond te stoppen en hoe het komt dat het je maar niet lukt in de afvalmodus te komen of te blijven. Zit er onrust in je hoofd en gaat het pas over als je gesnoept of veel gegeten hebt?

En wat heb je nodig naast voedsel?

Binnen de therapie maken we gebruik van ontspanning, ademhalingstechnieken, suggesties en affirmaties. De affirmaties formuleer je zelf zodoende hebben ze meer effect. Deze affirmaties leren je wanneer je maag genoeg heeft gehad. Daarnaast coach ik je door je afvalproces heen want het afvallen gaat in jouw eigen tempo, zonder dieet en zonder extreem sporten.

Je mag altijd vrijblijvend een afspraak maken.